Övrigt

Jedhead-presentation

2012-02-12 00:22 #0 av: Caroline.H

Det kan vara kul att veta lite om personen man sitter och skriver till bakom datorskärmen. I den här artikeln presenterar jag mig så att ni får veta vem denna knäppa någon är ;)

Så, det här är jag. Caroline, 13, snart 14 år gammal. Naturligt blond men inte helt dragen bakom en vagn för det, även fast man kanske kan tro det på mig ibland.... :) *Protest mot blondinskämten Oskyldig*

Mitt liv är väl lite sådär aningen random, jag blir så sjuuuukt lätt uttråkad och vill alltid ha något skoj att göra. När jag blir uttråkad, ja, då visar sig verkligen min skumma sida vilket inte alltid är uppskattat...

Jag har lite väl mycket fantasi ibland, vilket man säkert kommer att märka en del. Jag gillar att liva upp saker som kan uppfattas som tråkiga. Jag är helt enkelt inte som alla andra och jag är stolt över det!

Vad gör jag på fritiden då? Jo, jag stalkar såklart Jedward 24/7, vad skulle jag annars göra som medarbetare inne på denna sajt? Jag ser upp till killarna så otroligt mycket för deras förmåga att ser positivt på allting och dom är mina förbilder all the way. Hela tiden så tänker jag för mig själv ”Vad skulle John och Edward göra nu?” och så testar jag och hoppas på att det funkar ;) Så Jedward är en enorm del av mitt liv!

Annars så agerar jag djurtokig, jag är i stallet och rider och sköter om hästarna och speciellt min sköthäst Speicin. Jag har också en kanin, Dragongårdens Elding heter hon och är en liten(tjock)Dvärgvädurstjej på 1 år. Busar även runt med två små dvärghamstrar som heter Zip och Zap, goa killar det alltså :’)

Jag älskar också att sjunga och gör det myyyycket. Dock inte så mycket Jedwardlåtar tyvärr, då dom går lite lågt för mig så jag låter bara som en val om jag försöker ;) Men jag sjunger mycket, spelar piano och lär mig nu gitarr också. Är ni intresserade av att höra mig sjunga så får ni gärna kika in på min youtubekanal där jag lägger upp covers, HÄR. Musik är livet!

Sen varvas allt det med att mentalbreakdowna med mina vänner, spelar ingen roll om vi sitter i klassrummet eller på ett café på stan, vi bryr oss inte om vad andra tycker och jag har heller aldrig gjort det, dom får väl tycka vad dom vill men då får dom vänta sig att jag tycker tillbaka ;) Jag kan uppfattas som en otroligt irriterande människa men... eller ja, vänta, det är ju sant ;) Men som J och E säger det ”Being annoying isn’t always a bad thing” :D

Tack för mig, PeAcE oUt people! :)

Nu vill vi gärna att ni fyller på med egna presentationer om er själva här! Alltid kul att få veta lite om dom som skriver här på sajterna :)

//Caroline


Anmäl
2012-02-13 12:36 #1 av: medde

Toppen kul att få läsa lite om dig Mollis25, ett verkligt Jedward som du är.

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥ Anmäl
2012-02-24 22:18 #2 av: medde

Är det ingen mer som vill skriva och berätta lite

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥ Anmäl
2012-10-24 14:37 #3 av: johngrimesgirl

Jag heter Therese, jag är 18 år och jag är ett stort djur freak. eller freak och freak, jag är en stor djurvänn. Jag går på gymnasium med inriktining hästhållning. har ridit sedan jag var 5 så i runt 12-13 år. men eftersom att jag nu går hästhållning så tillbringar vi 2 och en halv dag i stallet och 2 och en halv dag i skolan. själv rider jag 1 gång i veckan på fritiden men nu väntar jag på att jag kanske ska få köpa min första egna häst.

I 3an så ska jag se ifall jag får åka utomlands praktik till houston till "the animal cops" för när jag slutar skolan vill jag jobba med att hjälpa djur som har hamnat i fel händer. än så länge har jag hjälpt en hund som var inlåst i en varm bil när det var 30 grader ute. Själv har jag 2 inne katter som heter Maisan och Laidy. Mina katter är mitt allt, älskar dem mer än något annat.

Om jag inte är i stallet eller med mina katter så är jag ganska ensam efter att jag har varit mobbad i 10 år, så hemma har jag aldrig så mycket att göra, så då brukar jag ta fram mitt stora intresse och det är att sjunga. när jag var 16 konfimerade jag mig och då var min konfirmations tema musikal, så vi spelade in en stor musikal som vi dagen innan vi konfimerade oss spelade upp för vänner och familjer, det blev 2 föreställningar i en stor lokal (kanske 1000 personer) jag sjung och spelade mamma till en tjej som heter Ella i musikalen. jag har sökt till Idol, talang (2 gånger) och x-factor. har inte kommit med eftersom att jag har alltid varit så nervös för att sjunga inför människor. men så fort jag kommer upp på scenen så försvinner alla bekymmer för mig, det är lättare för mig att sjunga på scen för 1000 personer som jag aldrig har träffat än att prata inför min klass. så sjunger det gör jag VÄLDIGT mycket :)

sen så vet ju alla att jag är ett jedward fan, men det har jag ju inte alltid varit. under min uppväxt har jag varit ett Cole och Dylan Sprouse fan (tvillingarna zack och cody) jag har varit ett jonas brother fan, var helt galen i tvillingarna i harry potter precis innan jag blev ett jedhead. men nu har jag ju gillat jedward sedan eurovision 2011 och jedward får jag ju träffa och dom är så  snälla mot oss alla och jag har fått så många nya vänner, så det är inte en stor chans att jag lämnar fandomen.
once a jedhead always a jedhead =:)

 

ja detta var lite om mig, :)

Anmäl
2012-10-24 19:51 #4 av: medde

Wow vilken trevlig presentation du gjort av dig. Blir både imponerad och väldigt rörd av det du skrev. Mycket också ska du vet!

Mobbingen är inget trevligt kapitel i livet, tyvärr så är det stora ärr som göra i själen. Jag hoppas och tror du verkligen komme ratt gå båd elång och lyckas i livet. Hjärtat har då på det rätta stället och det är verkligen A och O.

Jedhug från medde

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥ Anmäl
2012-10-25 15:14 #5 av: JedFansOfSweden

Var hittade du den chokladen???

Anmäl
2012-10-25 15:41 #6 av: johngrimesgirl

i irland =:) köpte typ 30 st och kan inte äta dem, men delar ut dem till andra fans istället :) (har 3 kvar)

Anmäl
2012-10-25 19:06 #7 av: [jedicated_cajsa]

Vad roligt att ni har presentarat er lite närmare! Så då är det väl dags för mig...

 

Jag heter Cajsa och är 14 år om ungefär två veckor, så man kan nog säga att jag är fjorton nu ;)

Jag går i musikklass, så jag sjunger i skolan (varje dag), sen lär vi oss musikteori (som är mindre roligt) och sedan får vi lära oss att spela gitarr, bas och trummor. Jag spelar piano på fritiden och i skolan, vilket jag har gjort i ungfär fyra år nu. Jag har sjungit "officiellt" sedan jag gick i fyran, men har alltid varit intresserad av musik. Jag har spelat blockflöjt när jag gick i trean till fyran, men det var inte riktigt min grej.

Redan när jag var liten var musik ett slags "lugnande" för mig. När jag såg Jedward i Eurovision för första gången var jag helt till mig. De hade något speciellt, som de såklart också har nu. Deras hår var coolt och jag älskade deras röster och låten "Lipstick". Nu är jag helt galen i de bästa tvillingarna i världen och tittar på olika videos med dem och lyssnar ALLTID på deras musik :)

Dem betyder mycket för mig, de tröstar mig, får mig att skratta, får mig att tänka ordenkligt och ja, de är mitt liv i princip (för utom min familj och mina kompisar)

Annars så dansar jag en gång i veckan, det är också en rolig aktivitet.

I klassen är jag den mer tystlåtne, jag sticker inte ut så mycket som vissa andra i min klass gör. Men när jag är hemma och är med mina kompisar blir jag helt galen.... speciellt när jag är lite trött, men annars brukar jag i alla fall vara halvt normal ;)

När jag får chansen uppträder jag gärna på konserter osv. Konserter med klassen är alltid roligt. Vi hade precis en konsert då vi sjöng "Gloria" av Vivaldi, det är fyrstämmiga sånger på latin. Jag vet att det låter väldigt tråkigt, men det är väldigt roligt att sjunga, även om det inte är min musikstil. Vi brukar också sjunga pop och rocklåtar och visor.

När jag uppträder själv kompar jag nästan alltid mig själv på piano. Jag gillar att kunna sjunga Jedward låtar och kompa till, men gillar också att sjunga andra poplåtar och ibland vissa lugna låtar.

 

En till sak som jag verkligen brinner för: Shopping. Mode spelar också en stor roll i mitt liv. jag gillar att kombinera färger och mönster. Sen är det också alltid kul att hitta speciella plagg som inte ser ut som alla andras Hollister kläder eller munkjackor.

Anmäl
2012-10-25 19:07 #8 av: [jedicated_cajsa]

Några bilder på mig också... :)

Anmäl
2012-10-25 19:09 #9 av: [jedicated_cajsa]

Och en till bild...

Anmäl
2012-10-25 19:58 #10 av: medde

#6 Kan jag få köpa en elle två av dig. Snälla Flört

Supertrevligt att både få läsa om dig och latt få se lite bilder..

Verkligen kul att få ansikte på er här.

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥ Anmäl
2012-10-27 19:48 #11 av: JedFansOfSweden

nej vad tråkigt att du inte kan äta den! men hur mycket vill du ha för dom? och varför kan du inte äta det? :)

Anmäl
2012-10-28 22:06 #12 av: johngrimesgirl

dom kan innehålla spår av nötter och det är jag allergisk mot, har tyvärr redan lovat bort alla, men säger till så fort jag har mer :)

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.